Shopping Cart
0 item

U heeft niets in uw winkelwagen.

Availability: Uitverkocht

Normale prijs: € 23,90

Special Price € 19,32

Vichy Liftactiv Derm Source oogcrème

Schrijf de eerste review van dit product

Snel overzicht

Anti-rimpel oogcrème, vervaagt donkere kringen en wallen, vermindert rimpels, lift de oogleden en heeft een verzorgend effect speciaal voor de huid rondom de ogen. Alle huidtypen. Ook geschikt voor dragers van contactlenzen.

Vichy Liftactiv Derm Source oogcrème

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Vichy Liftactiv Derm Source oogcrème

Beschrijving

Anti-rimpel oogcrème, vervaagt donkere kringen en wallen, vermindert rimpels, lift de oogleden en heeft een verzorgend effect speciaal voor de huid rondom de ogen. Alle huidtypen. Ook geschikt voor dragers van contactlenzen.

 

Werking

Een krachtige anti-rimpelverzorging en liftende verzorging voor de oogleden. Strijkt diepe rimpels glad, spant de oogleden aan en vervaagt kringen onder de ogen.

 

Resultaat

De omhullende textuur spant de oogleden zichtbaar aan en de optisch corrigerende bestanddelen vervaagt lijntjes, rimpels, wallen en kringen. Rimpels worden gladgestreken en de oogleden zijn aangespannen.

 

Gebruik

Het product wordt 's morgens en/of 's avonds gebruikt op een gereinigde huid. Breng de crème met een lichte, gladstrijkende beweging aan op de onderste en bovenste oogleden en strijk het zachtjes verder uit tot op de slapen. Druk dan even met de vingertoppen op een aantal drukpunten op het onderste ooglid, van binnen naar buiten toe en eindig op de slaap.

 

Inhoud  

Tube 15ml

 

Ingrediënten  

Rhamnose, Escine, cafeïne, Thermaal Bronwater van Vichy

 

Textuur

Crème niet plakkerig