Shopping Cart
0 item

U heeft niets in uw winkelwagen.

Availability: Uitverkocht

Normale prijs: € 27,99

Special Price € 23,99

Vichy Anti striae Destock

Schrijf de eerste review van dit product

Snel overzicht

Een anti striae crème die huidstriemen voorkomt en vermindert. Huidstriemen zijn het zichtbare resultaat van een verslechtering van de collageen- en elastinevezels. Zij kunnen ontstaan tijdens bepaalde levensfasen zoals de puberteit, zwangerschap of ten gevolge van sterke gewichtsschommelingen.

Vichy Anti striae Destock

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Vichy Anti striae Destock

Beschrijving

Een anti striae crème die huidstriemen voorkomt en vermindert. Huidstriemen zijn het zichtbare resultaat van een verslechtering van de collageen- en elastinevezels. Zij kunnen ontstaan tijdens bepaalde levensfasen zoals de puberteit, zwangerschap of ten gevolge van sterke gewichtsschommelingen.

 

Werking  

Voorkomt en corrigeert striae. De huid wordt volledig gehydrateerd en gevoed. De elasticiteit van de huid wordt bewaard en de huid kan zich daardoor beter tegen het uitrekken verzetten. Het risico van striae vorming wordt beduidend verminderd.  Door de huid te helpen zijn stevigheid te verhogen, worden bestaande striae zichtbaar verminderd. Hun grootte wordt kleiner en hun verkleuring verdwijnt.

 

Resultaat  

Een soepele, stevige huid zonder of met minder striae.

 

Gebruik  

Twee keer per dag de crème aanbrengen op de maag, borsten, dijen en heupen. Inmasseren tot de crème volledig door de huid is opgenomen.

 

Inhoud  

Tube 200 ml

 

Ingrediënten  

Rijk aan hydraterende ingrediënten en voedende planten-oliën versterkt met Silicium en hydroxyproline.

 

Textuur  

Lichte textuur die gemakkelijk tijdens massage wordt geabsorbeerd.